Home   Despre noi    Maestrii    Legislatie.   Contact


  Servicii oferite

  Cui ne adresam

  Beneficii

  Ce este Feng Shui

  Norocul Feng Shui

  Remedii Feng Shui

  Cristalele

  Numerologia

  Muzica si Feng Shui

  Aromoterapia

  Feng Shui in casa

  Feng Shui in gradina

  Feng Shui in afaceri


   Feng Shui in afaceri

                   Corporatiile si marile firme au inteles ca succesul lor in afaceri este influentat de Feng Shui-ul spatiului pe care il ocupa. Din acest motiv, cele mai multe dintre acestea apeleaza la serviciile unui consultant Feng Shui, pentru accelerarea succesului in afaceri, pentru crearea si mentinerea armoniei si inlaturarea pe cat posibil a surprizelor neplacute. Birourile isi vor inceta existenta ca spatii monotone. Atat interiorul cat si exteriorul vor reflecta in egala masura spiritul companiei, aranjat asa incat sa asigure prosperitatea si stabilitatea companiei.

                   Birourile sunt un loc unde coexista persoane foarte diferite, sunt spatii destinate intrunirilor, spatii destinate lucrului, alimentatiei publice, etc. Fiecare are propria functiune si poate influenta destinul companiei.

                   Deasemenea un rol important in asigurarea unui Feng Shui bun care sa atraga bunastare si stabilitate, il are intreaga cladire si vecinatatea imediata a acesteia.

                   Rolul consultantului Feng Shui este acela de a analiza amplasarea cladirii companiei si influentele pe care mediul imediat apropiat il are asupra cladirii, cu influenta directa asupra afacerii desfasurate, de a intelege nevoile companiei, si de a aduce prin mijloacele specifice Feng Shui-ului, echilibrul si armonia in spatiul respectiv, pentru obtinerea bunastarii si relatiilor armonioase atat in interiorul companiei, cat si in relatiile acesteia cu tertii.

                   In China, Japonia, Hong-Kong, Malaezia, S.U.A., consultantii Feng Shui sunt consultati periodic de marile companii , pentru asigurarea prosperitatii si stabilitatii in afaceri.

                   Astazi si in Romania din ce in ce mai multe companii apeleaza la serviciile unui consultant Feng Shui pentru a aduce si a mentine succesul prin prosperitatea si stabilitatea afacerii. Este vorba de sedii de banci, mari magazine, agentii de turism, hoteluri, restaurante, etc.
Carmen Stoina
Maestru Feng Shui-VasTu
Maestru Reiki
Tutore Munay Ki

Copyright © 2007 Alexy's Feng Shui Design.
All rights reserved.